X-up 1.0 Vouwsteiger

 361,79 -  299,00 excl. btw

In je eentje op een steiger werken? X-up 1.0 vouwsteiger bouw je eenvoudig alleen op. Dit compacte model is ideaal voor werken in kleine ruimtes.

  • 1x Vouwunit X-up
  • 1x Platform 1,25 m zonder luik
  • 4x Wiel 125 mm
  • 5x Borgclip

X-up 1.0 Vouwsteiger

De X-up vouwsteiger is ontworpen voor iedereen die zonder hulp van anderen een steiger op wil bouwen. Met een platformlengte van 1,25 meter is het materiaal enorm licht en is de steiger ook geschikt voor kleine ruimtes. Ook voor het opbergen van de steiger is de relatief kleine afmeting ideaal.

Deze lichtgewicht aluminium vouwsteiger heeft een standaard buisdiameter van 50 millimeter, die je ook bij alle andere grote merken als Altrex, ASC Group en Euroscaffold ziet. De platformen zijn gemaakt van betonplex, afgewerkt met een waterdichte antisliplaag.

Voordelen X-up 1.0 Vouwsteiger

  • Eenvoudig door 1 persoon op te bouwen
  • Zeer compact
  • Lichtgewicht
  • Platform van betonplex met antisliplaag
  • 5 jaar garantie

Eigenschappen

platformlengte125 cm
platformhoogte0.75 m
werkhoogte275 cm
steigerhoogte1.6 m
platformHout

Levering

Wij leveren je nieuwe rolsteiger gratis binnen 5-10 werkdagen bij je af. Het is natuurlijk ook mogelijk om je nieuwe rolsteiger af te halen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Stel zelf samen

Stel je rolsteiger zelf samen door de aantallen en soorten onderdelen aan te passen.
Kies voor de standaard verankering, waarbij je het volgende opbouwframe of kopleuning vastzet met behulp van een pin. Of kies voor het Fast-Click systeem, waarbij dit automatisch gebeurt. Zo kun je sneller en eenvoudiger op- en afbouwen.
Kies voor een houten platform, welke bestaat uit 7 lagen verlijmd hout en is voorzien van een slijtvaste anti-slip laag. Of kies voor een carbon platform, welke duurzamer en lichter is, waardoor je ook hiermee sneller en veiliger kunt op- en afbouwen.
Kies voor de standaard schoren, welke je vastzet met behulp van een schoorklauwverbinding. Of kies voor het Quick-Lock systeem, waarbij je de schoren eenvoudig en snel met een draaiende beweging vastzet.
Kies voor een houten kantplankset dat je per los onderdeel in elkaar zet. Of kies voor de aluminium kantplankset, welke steviger is en bestaat uit één onderdeel, waardoor je ‘m gemakkelijk installeert.
Kies voor de wielen in een stalen spindel met een draagvermogen van 375 kg per wiel. Of kies voor de wielen in een aluminium spindel met een draagvermogen van 800 kg per wiel.

Toepassingen

Met de ASC Rolsteiger kunnen zowel doe-het-zelf klussers als professionals hun projecten aanpakken. Of je nu bezig bent met schilderwerk, reparaties uitvoert aan daken, bomen snoeit in de tuin of verlichting installeert op hoogte, deze rolsteiger biedt de stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit die je nodig hebt om jouw klussen efficiënt uit te voeren.