ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 4 wh

 603,79 -  499,00 excl. btw

Op zoek naar een compacte steiger om binnenshuis te gebruiken? ALX SMART Kamersteiger is een betaalbare, veilige steiger die je eenvoudig naar verschillende ruimtes verplaatst.

  • 1 x Vouwunit 75 cm, 6-sporten
  • 1 x Vouwunit 75 cm, 3-sporten
  • 1 x Platform 190 cm met luik
  • 1 x Horizontale schoor 190 cm
  • 4 x Dubbele geremde wielen van 125 mm
  • 8 x Borgclip

Breid deze steiger uit met de ALX Upgrade kamersteiger voor NEN 1004 om hem ook professioneel in te kunnen zetten.

ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 4 wh

De ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 4 wh is een verhoogde versie van de standaard ALX SMART Kamersteiger. Met deze hogere werkhoogte voer je eenvoudig én voordelig al je klussen op hoogte uit.

Alumexx ontwikkelde de ALX SMART Kamersteigers om topkwaliteit aan te kunnen bieden tegen een lage prijs. Dit doen ze door de steigers van afzonderlijke onderdelen te maken, die je zelf eenvoudig in elkaar zet. Zo worden productie- en transportkosten bespaard en kun je alsnog rekenen op een stevige kamersteiger van topkwaliteit!

Voordelen ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 4 wh

  • Waterdicht platform van betonplex, voorzien van antislip
  • Upgrade beschikbaar om aan NEN 1004 te voldoen
  • TÜV Certificering

Vind je het belangrijk dat jouw steiger voldoet aan de NEN 1004? Breid deze dan eenvoudig uit met de ALX Upgrade kamersteiger voor NEN 1004. Zo mag je de steiger ook professioneel inzetten.

Eigenschappen

steigerbreedte75 cm
platformlengte190 cm
platformhoogte2.00 m
werkhoogte400 cm
steigerhoogte3.00 m
platformHout

Levering

Wij leveren je nieuwe rolsteiger gratis binnen 5-10 werkdagen bij je af. Het is natuurlijk ook mogelijk om je nieuwe rolsteiger af te halen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Stel zelf samen

Stel je rolsteiger zelf samen door de aantallen en soorten onderdelen aan te passen.
Kies voor de standaard verankering, waarbij je het volgende opbouwframe of kopleuning vastzet met behulp van een pin. Of kies voor het Fast-Click systeem, waarbij dit automatisch gebeurt. Zo kun je sneller en eenvoudiger op- en afbouwen.
Kies voor een houten platform, welke bestaat uit 7 lagen verlijmd hout en is voorzien van een slijtvaste anti-slip laag. Of kies voor een carbon platform, welke duurzamer en lichter is, waardoor je ook hiermee sneller en veiliger kunt op- en afbouwen.
Kies voor de standaard schoren, welke je vastzet met behulp van een schoorklauwverbinding. Of kies voor het Quick-Lock systeem, waarbij je de schoren eenvoudig en snel met een draaiende beweging vastzet.
Kies voor een houten kantplankset dat je per los onderdeel in elkaar zet. Of kies voor de aluminium kantplankset, welke steviger is en bestaat uit één onderdeel, waardoor je ‘m gemakkelijk installeert.
Kies voor de wielen in een stalen spindel met een draagvermogen van 375 kg per wiel. Of kies voor de wielen in een aluminium spindel met een draagvermogen van 800 kg per wiel.

Toepassingen

Met de ASC Rolsteiger kunnen zowel doe-het-zelf klussers als professionals hun projecten aanpakken. Of je nu bezig bent met schilderwerk, reparaties uitvoert aan daken, bomen snoeit in de tuin of verlichting installeert op hoogte, deze rolsteiger biedt de stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit die je nodig hebt om jouw klussen efficiënt uit te voeren.