ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 3 wh

 361,79

Op zoek naar een compacte steiger om binnenshuis te gebruiken? ALX SMART Kamersteiger is een betaalbare, veilige steiger die je eenvoudig naar verschillende ruimtes verplaatst.

 • 1 x Vouwunit 75 cm, 6-sporten
 • 1 x Platform 190 cm zonder luik (luik optioneel)
 • 4 x Dubbele geremde wielen van 125 mm
 • 4 x Borgclip

Breid deze steiger uit met de ALX Upgrade kamersteiger voor NEN 1004 om hem ook professioneel in te kunnen zetten.

ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 3 wh

De ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 3 wh is een betaalbare nieuwe toevoeging aan het assortiment van Alumexx. Deze steiger heeft 6-sport frames, zonder doorbouwpennen. Heb je wel doorbouwpennen nodig? Dan bestel je die eenvoudig bij.

De kamersteiger wordt geleverd als een half product, waarbij je zelf het vouwgedeelte aan de opbouwframes bevestigt met behulp van de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Zo besparen we onnodige productie- en transportkosten en kunnen we de SMART-kamersteiger voordelig aanbieden.

Vind je het belangrijk dat jouw steiger voldoet aan de NEN 1004? Breid deze dan eenvoudig uit met de ALX Upgrade kamersteiger voor NEN 1004. Zo mag je de steiger ook professioneel inzetten.

Specificaties ALX SMART Kamersteiger 75 x 190 x 3 wh

 • Totale gewicht: 25 kg
 • Transport maten: 20 x 75 x 198 cm
 • Maximale veilige hoogte: 315 cm
 • Maximaal draagvermogen: 200 kg
 • Exclusief doorbouwpennen
 • Upgrade beschikbaar om aan NEN 1004 te voldoen
 • TÜV Certificering

Eigenschappen

steigerbreedte75 cm
platformlengte190 cm
platformhoogte1.00 m
werkhoogte300 cm
steigerhoogte2.00 m
platformHout

Levering

Wij leveren je nieuwe rolsteiger gratis binnen 5-10 werkdagen bij je af. Het is natuurlijk ook mogelijk om je nieuwe rolsteiger af te halen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Stel zelf samen

Stel je rolsteiger zelf samen door de aantallen en soorten onderdelen aan te passen.
Kies voor de standaard verankering, waarbij je het volgende opbouwframe of kopleuning vastzet met behulp van een pin. Of kies voor het Fast-Click systeem, waarbij dit automatisch gebeurt. Zo kun je sneller en eenvoudiger op- en afbouwen.
Kies voor een houten platform, welke bestaat uit 7 lagen verlijmd hout en is voorzien van een slijtvaste anti-slip laag. Of kies voor een carbon platform, welke duurzamer en lichter is, waardoor je ook hiermee sneller en veiliger kunt op- en afbouwen.
Kies voor de standaard schoren, welke je vastzet met behulp van een schoorklauwverbinding. Of kies voor het Quick-Lock systeem, waarbij je de schoren eenvoudig en snel met een draaiende beweging vastzet.
Kies voor een houten kantplankset dat je per los onderdeel in elkaar zet. Of kies voor de aluminium kantplankset, welke steviger is en bestaat uit één onderdeel, waardoor je ‘m gemakkelijk installeert.
Kies voor de wielen in een stalen spindel met een draagvermogen van 375 kg per wiel. Of kies voor de wielen in een aluminium spindel met een draagvermogen van 800 kg per wiel.

Toepassingen

Met de ASC Rolsteiger kunnen zowel doe-het-zelf klussers als professionals hun projecten aanpakken. Of je nu bezig bent met schilderwerk, reparaties uitvoert aan daken, bomen snoeit in de tuin of verlichting installeert op hoogte, deze rolsteiger biedt de stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit die je nodig hebt om jouw klussen efficiënt uit te voeren.