Ons bedrijf

Over Rolsteigers.nl

Veilig op hoogte werken, met sterke materialen die voldoen aan alle relevante normen en toch betaalbaar zijn. Daar draait het om bij Rolsteigers.nl! Vanuit het Groningse Garmerwolde leveren wij rolsteigers, kamersteigers, trappen en ladders in alle soorten en maten. Of je nu als professional werkt, of regelmatig thuis een steiger nodig hebt voor een klus: bij ons ben je aan het juiste adres!

Makkelijk op maat samenstellen

Geen klus is hetzelfde. De omstandigheden waarin je werkt bepalen welk type steiger je nodig hebt; wat de afmetingen moeten zijn en hoe hij er verder uit moet zien. Daarnaast is ieder vak weer anders! Andere werkzaamheden vereisen soms ook een ander soort steiger.

Bij Rolsteigers.nl kun je jouw steiger daarom eenvoudig op maat samenstellen. Je richt je ideale steiger zelf in door de benodigde schoren, opbouwframes, platforms en wielen te selecteren en hem compleet te maken met leuningen en andere onderdelen. Zo weet je zeker dat je altijd een steiger inricht die precies bij jouw werkzaamheden past!

Snel aan de slag met de juiste steiger

Al onze steigers, trappen en ladders zijn uit voorraad leverbaar, waardoor we ze in korte tijd bij jou thuis kunnen bezorgen. Binnen 5 werkdagen staan we al bij je op de stoep! Ideaal als je snel verder wil met je klus. Wij houden je niet tegen!

> Binnen 5 werkdagen geleverd

Veilig werken voorop

Werken op hoogte is een vak apart. Daarvoor zijn goede materialen absoluut onmisbaar! Bij Rolsteigers.nl voorzien we je graag van stabiele steigers, trappen en ladders, die voldoen aan alle geldende normen. In het bijzonder hebben we het dan over NEN-EN 1004 en 1298 voor rolsteigers; de belangrijkste normen om te zorgen dat jij veilig met je materialen aan de slag kunt.

> Conform NEN-EN 1004 en 1298

Professioneel advies

Ga je voor het eerst aan de slag met een steiger, en wil je graag wat advies voor je bestelt? Het team van Rolsteigers.nl staat voor je klaar. We luisteren graag naar jouw wensen en stellen in overleg met jou de perfecte steiger samen voor jouw klus. Compleet met beveiligingen en handige extra’s, waar je zelf misschien nooit aan gedacht had. Laat je adviseren door onze specialisten!