FAQ

Veelgestelde vragen

Ons assortiment

Wat voor steigers verkopen jullie?

Wij verkopen rolsteigers, kamersteigers, maar ook trappen en ladders van het merk ASC. Ook alle losse onderdelen van ASC Group zijn bij ons verkrijgbaar.

Al onze steigers voldoen aan de NEN-EN 1004 en 1298 normen voor rolsteigers. Dit zijn belangrijke Nederlandse normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid van producten en geven dus een belangrijk signaal af over de kwaliteit van onze steigers.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de steiger op de juiste manier opgebouwd wordt, en dat er volgens de richtlijnen van de ARBO wet op gewerkt wordt. Alleen zo kun je de veiligheid garanderen!

Levering

De exacte levertijd verschilt per product. Over het algemeen kunnen we onze producten binnen 5-10 werkdagen bij je thuis afleveren.

De bezorgkosten verschillen per product. Dit ligt uiteraard aan de verschillende afmetingen die we voor je moeten vervoeren. Een steiger kunnen we al voor € 75,- bij je thuis bezorgen. Wil je meer weten over de exacte bezorgkosten voor jouw bestelling? Neem dan contact met ons op.

Jazeker! Om verzendkosten te besparen, kun je jouw bestelling ook afhalen bij ons in Garmerwolde, Groningen. Neem van tevoren wel altijd even contact op om teleurstellingen te voorkomen.

De meeste steigers, trappen, ladders en onderdelen worden bij je thuis geleverd door middel van palletlevering. Standaard word je bestelling geleverd tot aan de eerste drempel: dit kan de voordeur zijn, maar ook een drempel op straat.

Dit is niet mogelijk. Steigers worden op de begane grond geleverd.

Ja, levering op de Waddeneilanden is mogelijk. Houd hierbij wel rekening met hogere verzendkosten en een langere levertijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Retourneren

Jazeker. Voor al onze producten geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, dus binnen die termijn kun je je bestelling zonder opgaaf van redenen retourneren. Wel willen we natuurlijk graag weten waarom je niet tevreden bent!

Ja, vaak is dit het geval. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Vaak kunnen we dit bedrag verrekenen met het terug te storten aankoopbedrag, en krijg je dus het aankoopbedrag min de retourkosten van ons terug.

Als we je producten of producten in nette staat bij ons in ontvangst hebben genomen, gaan we zo snel mogelijk over tot betaling. De maximale terugbetalingstermijn is 14 dagen na de aanmelding van je retour.

Service

Op alle lasnaden van steigers en ladders geven wij een levenslange garantie – uiteraard geldt deze alleen bij normaal en deugdelijk gebruik. Zijn er andere problemen met je steiger of ladder? Neem dan contact met ons op, zodat we de situatie goed kunnen beoordelen. We doen er dan alles aan om de schade te herstellen, of een andere passende oplossing te vinden.

We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar als je andere vragen hebt. Of stuur ons een e-mail, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!