Alumexx ladder 3-delig

 219,01 385,99

Werk veilig aan al je klussen met de 3-delige reformladder van Alumexx. De ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en beschikbaar in verschillende maten.

Alumexx ladder 3-delig

De Alumexx ladders behoren tot de categorie reformladders, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn, inclusief gebruik in de A-stand tot en met 12 treden. Daarnaast schuif je deze 3-delige opsteekladder eenvoudig uit om nog grotere hoogtes te bereiken. De brede stabilisatiebalk biedt extra stabiliteit en comfort.

Deze 3-delige opsteekreformladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor deze minder snel afgeeft. Zo houd je je werkomgeving schoon en netjes. Bovendien voldoet de ladder aan alle geldende wettelijke veiligheidsnormen, waardoor je met vertrouwen klussen in en rondom het huis kunt aanpakken. Of het nu gaat om schilderwerk, reparaties of huishoudelijke taken, de Alumexx ladder is betrouwbaar en veilig.

Voordelen Alumexx ladder 3-delig

  • Losstaand te gebruiken in A-stand tot 12 treden
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Hoogwaardig, lichtgewicht aluminium
  • Brede stabilisatiebalk
  • Rubberen antislipdoppen
  • Voldoet aan wettelijke veiligheidsnormen

Alumexx ladder 2-delig

Deze 3-delige Alumexx opsteekladder is verkrijgbaar in 3×6 tot 3×12 sporten en kun je eenvoudig uitschuiven. Volstaat een ladder tot 2×16 sporten voor jouw klussen? Kies dan voor de 2-delige Alumexx ladder. Deze heeft dezelfde kwaliteit als de 3-delige ladder, maar is handzamer en lichter zonder het voor jou mogelijk onnodige uitschuifdeel.

Bekijk Alumexx ladder 2-delig >

Eigenschappen

aantal sporten3 x 6 sporten, 3 x 8 sporten, 3 x 9 sporten, 3 x 10 sporten, 3 x 12 sporten
werkhoogte490 cm, 510 cm, 625 cm, 680 cm, 830 cm

Levering

Wij leveren je bestelling vanaf €500,- gratis binnen 5-10 werkdagen bij je af. Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling af te halen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.