Alumexx ladder 2-delig

 143,99 434,39

Werk veilig aan al je klussen met de 2-delige reformladder van Alumexx. De ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en beschikbaar in verschillende maten.

 

Alumexx ladder 2-delig

De Alumexx ladders behoren tot de categorie reformladders, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn, inclusief gebruik in de A-stand tot en met 12 treden. Met een brede stabilisatiebalk bieden deze ladders niet alleen extra stabiliteit maar werk je er ook extra comfortabel mee.

De ladder is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor deze minder snel afgeeft. Zo houd je je werkomgeving schoon en netjes. Bovendien voldoet de Alumexx ladder aan alle geldende wettelijke veiligheidsnormen, waardoor je met vertrouwen klussen in en rondom het huis kunt aanpakken. Of het nu gaat om schilderwerk, reparaties of huishoudelijke taken, de Alumexx ladder is betrouwbaar en veilig.

Voordelen Alumexx ladder 2-delig

  • Losstaand te gebruiken in A-stand
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Hoogwaardig, lichtgewicht aluminium
  • Brede stabilisatiebalk
  • Rubberen antislipdoppen
  • Voldoet aan wettelijke veiligheidsnormen

Alumexx ladder 3-delig

De 2-delige Alumexx ladder is verkrijgbaar met 2×6 tot 2×16 sporten. Wil je verder de hoogte in? Kies van voor de 3-delige Alumexx ladder, die je ook nog eens kunt uitschuiven. Deze opsteekladder is verkrijgbaar in 3×6 tot 3×12 sporten.

Bekijk Alumexx ladder 3-delig >

Eigenschappen

aantal sporten2 x 6 sporten, 2 x 8 sporten, 2 x 10 sporten, 2 x 12 sporten, 2 x 14 sporten, 2 x 16 sporten
werkhoogte343 cm, 447 cm, 551 cm, 732 cm, 837 cm

Levering

Wij leveren je bestelling vanaf €500,- gratis binnen 5-10 werkdagen bij je af. Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling af te halen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.